Driftsstøtte fra:

Oslo Kommune

Åpningstider kontor:

Man-fre 10.00-15.00

 

Tlf: 22 67 11 39

E-post: post@osloteatersenter.no

 

 

Oslo teatersenter

 

Besøksadresse:

Hovinveien 1

0576 Oslo

 

Postadresse:

Postboks 2893 Tøyen

0608 Oslo

 

 

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Oslo teatersenter til MiniØya!

14.4.2015

Se opp for teaterlek i Tøyenparken, 30.-31. mai.

Oslo teatersenter kommer med sine elever ved Oslo teaterskole til Miniøya. De kommer utkledd i flotte kostymer, og de vet om en flott liten scenografi et sted i parken som passer perfekt til teaterlek for de aller minste. Så følg med! Plutselig er de der, og inviterer deg med til å utforske teateruniverset.

Passer for barn i alderen 2 – 6 år.

Oslo teatersenter holder til i den gamle trafostasjonen på toppen av Tøyenparken. Her holder også Oslo teaterskole til – en teaterskole for barn og unge i alderen 6 – 24 år. Arbeidet på Oslo teaterskole er preget av høy faglig kompetanse og et profesjonelt arbeidsmiljø, også for barna. Gruppene arbeider forestillingsrettet, og ferdigstiller hvert år en ny produksjon som spilles på Rampelysfestivalen.

Les mer her: miniøya.no

 

 

 

Please reload

Andre innlegg: 
Please reload

FØLG OSS:
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
  • Flickr B&W
  • mnd.png