Driftsstøtte fra:

Oslo Kommune

Åpningstider kontor:

Man-fre 10.00-15.00

 

Tlf: 22 67 11 39

E-post: post@osloteatersenter.no

 

 

Oslo teatersenter

 

Besøksadresse:

Hovinveien 1

0576 Oslo

 

Postadresse:

Postboks 2893 Tøyen

0608 Oslo

 

 

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Å telle til null spilles på DUS 11. mai

10.5.2017

Etter å ha spilt på den regionale DUS-festivalen, og på Rampelysfestivalen, spiller teatergruppa Ampere fra Oslo teaterskole igjen forestillingen Å telle til null på den nasjonale DUS-festivalen 11. mai på Det Norske Teatret.

 

Forestillingen spilles to ganger på Scene 3:

- 16.30

- 18.00

 

Billetter er i salg her.

 

I stykket møter vi ungdommer som alle blir påvirket av hvarandres handlinger: Vi møter Gjengen som lager en Youtube-hit på en jernbaneskinne, en ung realitystjerne og en stalker, de som har jobben med å vaske ihelkjørte dyr av tog, og de som lurer den fysisk utviklingshemmede Lars til å stjele fyrverkeri. Det er et lappeteppe av et stykke som både henger sammen og som stiller spørsmål om ungdommenes liv. Er vi kriminelle? Er vi ansvarsløse? Går det egentlig bra med oss?

 

Regi: Renata Aleksejunaite Christensen

Manus: Kristofer Grønskag

Scenograf: Ruta Naujalyte

Video: Vaidas Misiunas

 

Teatergruppen Ampere, ved Oslo teaterskole, har arbeidet sammen i litt over syv år, og er i dag en sammenknyttet gjeng på 13 elever i alderen 13-15 år. Denne gruppen er sterk på å la elevene være deltagende i selve skaperprosessen av forestillingen.

 

Please reload

Andre innlegg: 
Please reload

FØLG OSS:
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
  • Flickr B&W
  • mnd.png