Driftsstøtte fra:

Oslo Kommune

Åpningstider kontor:

Man-fre 10.00-15.00

 

Tlf: 22 67 11 39

E-post: post@osloteatersenter.no

 

 

Oslo teatersenter

 

Besøksadresse:

Hovinveien 1

0576 Oslo

 

Postadresse:

Postboks 2893 Tøyen

0608 Oslo

 

 

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Støtte fra Scenefolk-fondet!

19.9.2017

Oslo teatersenter er veldig glade for å kunne offentliggjøre at vi har fått 100 000 i støtte fra Scenefolk-fondet til Teatertreff-festivalen vår nå i november!

 

SceneFolk er en forening som legger til rette for utvikling av det norske amatørteaterfeltet. Før sommeren inviterte de nyskapende prosjekter til å søke støtte fra SceneFolk-fondet, et fond som skal brukes til å stimulere til økt samarbeid mellom profesjonelle aktører og amatører. Målet er å sikre utvikling og fornyelse av det frivillige scenekunstfeltet.

 

Behovet for en visningsarena er alltid til stede for det frie og frivillige feltet. Oslo teatersenter (OTS) jobber mot å gjenopprette vår tidligere Teatertreff-festival i ny drakt for å kunne tilby et visningssted. Festivalen skal inkludere alt fra ferdige forestillinger til arbeidsvisninger og utdrag av produksjoner. Hensikten er å vise scenekunst fra ulikt kunstnerisk ståsted og gi deltagerne mulighet til å møtes og få formidlet sin kunst gjennom profesjonelle rammer og til et allsidig publikum. Målgruppen for festivalen er alle medlemmene av Scenekunst+ og andre frie-, frivillige og semi-profesjonelle scenekunstnere i Oslo. Festivalen vil være åpen for publikum, og det vil legges opp til deltagelse i diskusjoner, så vel som underholdning. Festivalen skal gjennomføres november 2017. 

 

 

 

 

Please reload

Andre innlegg: 
Please reload

FØLG OSS:
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
  • Flickr B&W
  • mnd.png