Driftsstøtte fra:

Oslo Kommune

Åpningstider kontor:

Man-fre 10.00-15.00

 

Tlf: 22 67 11 39

E-post: post@osloteatersenter.no

 

 

Oslo teatersenter

 

Besøksadresse:

Hovinveien 1

0576 Oslo

 

Postadresse:

Postboks 2893 Tøyen

0608 Oslo

 

 

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Restmidler i Sceneteksttilskudd for 2017 kunngjort. Frist 7. desember

23.11.2017

Teateralliansen kunngjorde i dag restmidler i tilskuddsordningen "Sceneteksttilskudd". Fristen for å søke er allerede torsdag 7. desember. Søknader som kommer inn etter fristen vil ikke bli behandlet. Søknader sendes på eget skjema, som kan lastes ned fra teateralliansen.no

 

§ 1 Formål

 

Sceneteksttilskuddet 2015-2017 skal stimulere til at det skrives og produseres ny dramatikk i samarbeid mellom profesjonelle dramatikere og amatørteatergrupper eller amatørteaterorganisasjoner. Sceneteksttilskuddet skal bidra til å gjøre nyskreven norsk dramatikk mer tilgjengelig for amatørteatergrupper i Norge.

 

§2 Målgruppe

 

Målgruppen for Sceneteksttilskuddet er profesjonelle dramatikere og/eller amatørteatergruppe som har prosjekt som faller inn under formålet med tilskuddsordningen. Stiftelser og offentlige tiltak faller utenfor tilskuddsordningen. 

 

§ 2 Krav til søknaden

 

Amatørteatergrupper er definert som søker til Sceneteksttilskuddet, dog med attest fra dramatiker om inngått samarbeid.

 

Søknader sendes på eget skjema, til tilskudd@teateralliansen.no innen søknadsfristen. Søknader som kommer inn etter fristen blir ikke behandlet. Søknader som ikke er komplette med nødvendige vedlegg blir ikke behandlet.

 

 

 

 

Please reload

Andre innlegg: 
Please reload

FØLG OSS:
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
  • Flickr B&W
  • mnd.png