Driftsstøtte fra:

Oslo Kommune

Åpningstider kontor:

Man-fre 10.00-15.00

 

Tlf: 22 67 11 39

E-post: post@osloteatersenter.no

 

 

Oslo teatersenter

 

Besøksadresse:

Hovinveien 1

0576 Oslo

 

Postadresse:

Postboks 2893 Tøyen

0608 Oslo

 

 

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Søknadsskjema for Rampelysfestivalen 2019 er ute!

21.11.2018

PÅMELDINGSFRIST 1. JANUAR

 

Rampelysfestivalen er en egen teaterfestival for og med barn og ungdom, og er Norges største av sitt slag. I 2019 vil festivalen være fra 3. mai - 12. mai på Vega Scene i Oslo. Det er gratis å spille på Rampelysfestivalen, og åpent for grupper fra hele Norge eller hvor som helst i verden.

Vil din gruppe delta på Rampelysfestivalen 2019?

Fyll inn søknadsskjema her.

Søknadsfrist 1. januar. 

 

Tema for Rampelysfestivalen 2019 er “Ny norsk dramatikk”. Dette vil reflekteres i arbeidet rundt festivalen, både med forestillinger og andre arrangementer. Temaet er åpent for tolkning for deltagende grupper, men ikke et krav å følge.

 

For å kunne delta på festivalen må gruppen kunne spille når som helst i perioden 3. mai - 12. mai (og i noen tilfeller ha prøver i perioden 29. april - 3. mai). Oslo teatersenter har dessverre ikke mulighet til å bidra med reisestøtte. Ved stor pågang vil Oslo teatersenter gjøre en prioritering for hvem som blir tilbudt plass på festivalen.

 

Har du spørsmål angående Rampelysfestivalen? Ta kontakt på rampelys@osloteatersenter.no.

 

 

 

Please reload

Andre innlegg: 
Please reload

FØLG OSS:
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
  • Flickr B&W
  • mnd.png